Akce

Zrušení vzorků pokrmů

zruseni_vzorku-jpg_20-08-2018_20-50-59.jpg
Zrušení vzorků pokrmů v restauraci od 1. 9.
Od 1. 9. přistupujeme ke zrušení vzorků pokrmů kvůli snížení potravinového plýtvání v rámci našich Sodexo celosvětových programů.

Bez přidaného lepku

vystrizek1-jpg_06-12-2017_09-55-07.jpg
Bez přidaného lepku

Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, které lepek obsahují, nelze stopy těchto přísad s jistotou vyloučit.

 

Dhaba Beas v restauraci Moment to

a4_layout_open_dhaba_beas_momentto-jpg_02-05-2017_09-49-06.jpg
Tradiční indická vegetariánská kuchyně
Dhaba Beas - Exuzivně pro Vás - Každodenní nabídka vegetariánských pokrmů v restauraci Sodexo v budově City Tower.

Ideální spojení

cocacola1-jpg_25-11-2019_10-27-14.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 14 Kč!

Okamžik k relaxaci po celý den

moment-to_eat_by-sodexo_zlute2-jpg_15-03-2018_10-38-26.jpg
Moment to eat by sodexo
Filozofie Moment to eat by sodexo spočívá v nabídce spotřebitelům, která je určena pro každý okamžik dne.

Bezlepkové jídlo

lepek-symbol-jpg-jpg_26-05-2014_09-57-14.jpg
Každý den jedno jídlo bez lepku
Vážení zákazníci,věděli jste, že si u nás můžete každý den vybrat alespoň jedno jídlo bez lepku?
Strana 1 / 1

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jan Srnec

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Tradiční Kanadské poutine s restovanou cibulkou

potine1-jpg_10-12-2019_16-12-05.jpg

Zažij Kanadu

4 porce

8 velkých brambor (typ A)
2 balení sýru parenica
300ml hovězího vývaru
300ml kuřecího vývaru
2 čl bramborového škrobu
200g uzeného vepřového boku
1 pl hladké mouky
2 pl       
másla 2           
Stroužky česneku              
Sůl              
Pepř              
Olej na smažení  


Postup

Brambory důkladně omyjte, a i se slupkou nakrájejte na hranolky široké asi 1,5x1,5cm. Špalíčky propláchněte ve studené vodě a poté je v čisté vodě nechte odstát. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a na středním ohni opékáme do zezlátnutí. Přidáme prolisovaný česnek, zalijeme kuřecím a hovězím vývarem a metličkou vymícháme dohladka. Jakmile se omáčka provaří, přidejte bramborový škrob rozmíchaný ve studené vodě a znovu přiveďte k varu. Dochuťte solí a pepřem. Na jiné pánvi orestujte dokřupava uzený bok nakrájený na kostičky. Brambory slijte a důkladně osušte. Smažte je v rozpáleném oleji, nejlépe nadvakrát. Zajistíte tak jejich křupavost. Hranolky servírujte na talíř, zalijte omáčkou, posypejte křupavou slaninou a kousky sýra. Dobrou chuť.