Detail novinky

Rychlé, kvalitní a čerstvé řešení

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, kvalitní a čerstvé řešení nejen obědové nabídky. Koncept nabízí ucelenou nabídku balených sendvičů, baget, těstovinových, ovocných, zeleninových a luštěninových salátů, wrapů a dezertů. Vše je doplněno nabídkou vhodných balených nápojů typu domácích limonád, čerstvých ovocných nebo zeleninových šťáv a neochucených vod.

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jan Hrubý

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Topinamburový krém s křupavou zeleninou

1234_18_1421150821-jpg_02-09-2016_09-19-14.jpg

pro zahřátí v chladných dnech

Suroviny:
100g másla + 20g na dokončení
400g oloupaných a nakrájených topinamburů
100g oloupané a najemno nakrájené cibule
3 snítky tymiánu
1l kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 větší oloupaná a nakrájená brambora
300ml šlehačky
Sůl
Pepř  
100g očištěná, na kostičky nakrájená mrkev
100g   očištěná, na kostičky nakrájená petržel
100g očištěný, na kostičky nakrájený celer
50ml máslo  

Postup: V hrnci rozehřejte polovinu másla a krátce na něm opečte topinambury spolu s cibulí a tymiánem.

Přilijte vývar a přiveďte k varu, přidejte brambory a vše uvařte doměkka. Nakonec vmíchejte smetanu. Sundejte z plotny, vylovte tymián, přidejte zbylé studené máslo a rozmixujte dohladka.

Přeceďte přes cedník a dochuťte solí a pepřem. Zeleninu orestujte na másle a dejte do středu talíře, vlijte polévku, ozdobte tymiánem a pokapejte rozpuštěným máslem.

Dobrou chuť!