Kontakt

City Tower

Adresa
Hvězdova 1716/2B
140 78 Praha 4
Manažer
Jan Srnec
Kontakty
Telefon: 222533912
E-mail: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com
Provozní doba
restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00


Kontaktní formulář

Napište nám své připomínky, rádi na ně budeme reagovat a zlepšovat tak naše služby.

Váš e-mail:
Předmět:
Nechajte prázdne
Zpráva:
Kontrolní kód:

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jan Srnec

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Chimichanga s mletým hovězím masem a zeleninovým salátem

chimi-jpg_07-08-2019_13-14-52.jpg

4 porce

Suroviny:
Tortilla 12‘‘                           4 ks
Hovězí mleté maso        600g
Rýže                                       200g
Černé fazole                        80g
Zakysaná smetana            1
Kelímek Kukuřice              1 ks
Salsa verde                       4 lžíce
Ledový salát                     0,5 ks
Rajčata                                    4 ks
Olivy černé                           hrst
Salsa mexicana               4 lžíce  
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Fazole namočte na 12 hodin do studené vody a poté uvařte doměkka. Osolte.

Kukuřici uvaříme a odkrájíme zrníčka. Rýži uvařte.

Hovězí maso orestujte na troše oleje, přidejte salsu verde a sůl a duste doměkka.

Maso smíchejte s rýží, fazolemi a kukuřicí a dochuťte solí.

Tortillu zabalte – nejprve přehněte dovnitř asi 3 cm z levé a pravé strany tortilly a poté srolujte směrem od sebe a opečte v pánvi s olejem do křupava ze všech stran.

Z ledového salátu, rajčat, oliv, salsy a jalapeno papriček připravíme salát, ochutíme solí.

Chimichangu podávejte se salsou verde, zakysanou smetanou a míchaným salátem.