aspretto kavárna

Adresa
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4
Manažer
Jana Krejzová
Kontakty
Provozní doba
Otevírací doba7:30 – 17:00
Doplňující informace
Unikátní světový koncept kavárny aspretto můžete navštívit v přízemí budovy City Tower.Tento mezinárodní koncept nabízí 100% Fair Trade a BIO kávu včetně exotických čajů NUMI.V kavárně se můžete rovněž občerstviv nabídkou doplňkového prodeje v podobě domácích koláčů, ovocných či zeleninových salátů či si můžete pochutnat na zapečených toastech či pannini. Veškerá nabídka je vlastní výroby, což Vám zaručuje čerstvost používaných surovin.V doplňkovém prodeji si můžete zakoupit i výrobky Fair Trade - čokolády, tyčinky a jiné.Těšíme se na Vaši návštěvu!
Galerie

Žádná galerie není k dispozici.

Novinky

Točená zmrzlina z Opočna

69normal-jpg_10-05-2017_14-31-12.jpg
V kavárně kavárně Aspretto si můžete pochutnat na tradiční točené zmrzlině z Opočna!

Bez přidaného lepku

bezlepku-jpg_03-04-2017_14-27-11.jpg
Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Grilovaná rybka na fenyklu a grapefruitu

h276w407t-jpg_02-06-2017_13-47-39.jpg

Grilovaná rybka na fenyklu a grapefruitu

  • Ingredience:

    1ks fenyklu
  • 4ks ryba 4 filátka bělomasé ryby
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 ks červená cibule
  • 1 ks grapefruit jen filátka bez membrány
  • koriandr
  • limetková kůra
  • limetková šťáva
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře mletého

    Postup:

    Fenykl naloupejte na velmi jemné plátky a vložte do ledové vody. Rybu opepřete, potřete olivovým olejem a zprudka ogrilujte.

    Zakryjte a nechte chvíli odpočívat.

    Sceďte fenykl, promíchejte s cibulí, grapefruitem, koriandrem, šťávou a kůrou z limety a olivovým olejem. Salát osolte a opepřete, rozdělte na talíře a navrch položte plátek grilované ryby. Ozdobte limetou a podávejte.

    Přejeme dobrou chuť!