aspretto kavárna

Adresa
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4
Manažer
Jana Krejzová
Kontakty
Provozní doba
Otevírací doba7:30 – 17:00
Doplňující informace
Unikátní světový koncept kavárny aspretto můžete navštívit v přízemí budovy City Tower.Tento mezinárodní koncept nabízí 100% Fair Trade a BIO kávu včetně exotických čajů NUMI.V kavárně se můžete rovněž občerstviv nabídkou doplňkového prodeje v podobě domácích koláčů, ovocných či zeleninových salátů či si můžete pochutnat na zapečených toastech či pannini. Veškerá nabídka je vlastní výroby, což Vám zaručuje čerstvost používaných surovin.V doplňkovém prodeji si můžete zakoupit i výrobky Fair Trade - čokolády, tyčinky a jiné.Těšíme se na Vaši návštěvu!
Galerie

Žádná galerie není k dispozici.

Novinky

Bez přidaného lepku

bezlepku-jpg_03-04-2017_14-27-11.jpg
Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že v našem výrobním provozu jsou zpracovány i suroviny, ..

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Podzimní specialita

hruskyyy-jpg_14-11-2017_15-31-51.jpg

Srnčí hřbet s hruškami

Ingredience
600 g srnčího hřbetu
mletá sladká paprika
worcester
60 g másla
100 ml červeného vína
200 g brusinkové zavařeniny
4 hrušky
Postup
1. Maso zbavíme kostí a blan, posypeme mletou sladkou paprikou a pokapeme worcestrem. Potom potřeme máslem, dáme do trouby a pečeme necelou hodinu. Podléváme horkou vodou a ke konci červeným vínem.
2. Maso vyndáme, šťávu smícháme s brusinkami a dáme do omáčníku.
3. Hrušky podusíme, rozřízneme, ozdobíme brusinkami, obložíme jimi maso a polijeme připravenou omáčkou. Podáváme s opečenými brambory a červeným vínem.

Přejeme dobrou chuť!