aspretto kavárna

Adresa
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4
Manažer
Jana Krejzová
Kontakty
Provozní doba
Otevírací doba7:30 – 17:00
Doplňující informace
Unikátní světový koncept kavárny aspretto můžete navštívit v přízemí budovy City Tower.Tento mezinárodní koncept nabízí 100% Fair Trade a BIO kávu včetně exotických čajů NUMI.V kavárně se můžete rovněž občerstviv nabídkou doplňkového prodeje v podobě domácích koláčů, ovocných či zeleninových salátů či si můžete pochutnat na zapečených toastech či pannini. Veškerá nabídka je vlastní výroby, což Vám zaručuje čerstvost používaných surovin.V doplňkovém prodeji si můžete zakoupit i výrobky Fair Trade - čokolády, tyčinky a jiné.Těšíme se na Vaši návštěvu!
Galerie

Žádná galerie není k dispozici.

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Telecí plátek s dušenou brokolicí a bramborovými dukátky s rozmarýnem

2xhnt_dsc08783-jpg_02-03-2018_14-58-00.jpg

Telecí plátek s dušenou brokolicí a bramborovými dukátky s rozmarýnem

Ingredience

  • 4 telecí plátky
  • 4 lžíce přepuštěného másla ghí
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 8 ks menších brambor
  • 1 brokolice rozdělená na malé růžičky
  • ½ citronu
  • sůl
  • pepř
  • pár lístků šalvěje
  • snítka rozmarýnu
Postup

Maso omyjeme, osušíme a naklepeme.
Brambory si nakrájíme na stejně velká, asi 5 mm široká kolečka a pokapeme olejem. Vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme rozmarýn a dáme péct do trouby na 240 °C.
Brokolici povaříme asi 5 min v osolené vodě. Jakmile je uvařená, musíme ji přes cedník propláchnout ledovou vodou, aby si zachovala sytě zelenou barvu.

Maso orestujeme na pánvi  z obou stran, vyjmeme a přidáme lístky šalvěje. Zakápneme pár kapkami citronové šťávy a podáváme s dozlatova opečenými dukátky, růžičkami vařené brokolice a zalité máslovým výpekem.

Přejeme dobrou chuť!