aspretto kavárna

Adresa
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4
Manažer
Jana Krejzová
Kontakty
Provozní doba
Otevírací doba7:30 – 17:00
Doplňující informace
Unikátní světový koncept kavárny aspretto můžete navštívit v přízemí budovy City Tower.Tento mezinárodní koncept nabízí 100% Fair Trade a BIO kávu včetně exotických čajů NUMI.V kavárně se můžete rovněž občerstviv nabídkou doplňkového prodeje v podobě domácích koláčů, ovocných či zeleninových salátů či si můžete pochutnat na zapečených toastech či pannini. Veškerá nabídka je vlastní výroby, což Vám zaručuje čerstvost používaných surovin.V doplňkovém prodeji si můžete zakoupit i výrobky Fair Trade - čokolády, tyčinky a jiné.Těšíme se na Vaši návštěvu!
Galerie

Žádná galerie není k dispozici.

Novinky

Vitality

7-jpg_19-12-2011_15-20-05.jpg
Udělejte i Vy něco pro své zdraví a vyzkoušejte Vitality!

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto7:30 – 17:00

Naše recepty a zajímavosti

Pstruh po mlynářsku

pstruzi-na-ledu_rybarstvi-kolar_zdroj-123rf_cz_1-e1417812241959-jpg_08-06-2016_13-35-44.jpg

Nápad na lehký nedělní oběd

Připravíme si na 4 porce: 2 kusy čerstvého pstruha,  3 polévkové lžíce oleje, 1 citron mouka Na ozdobení: 1 plátek citronu 70 g opražených mandlí, nasekaných na plátky (pražíme v troubě dozlatova při 180 °C) 80g másla, 1 polévková lžíce petrželky, sůl, mouka. Postup: Pstruha osolíme zevnitř i na povrchu, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do mouky. Rozpálíme olej, pstruha do něj vložíme a na mírném plameni smažíme z obou stran (celkem asi 1 minutu), přitom jej podléváme výpekem. Pstruha poté pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 10 minut. Ve zbylém výpeku rozpustíme máslo, necháme lehce zhnědnout a přidáme opražené mandle. Pstruha podáváme s petrželkovými bramborami a hlávkovým salátem,
Dobrou chuť.