aspretto kavárna

Adresa
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4
Manažer
Jana Krejzová
Kontakty
Provozní doba
Otevírací doba7:30 – 17:00
Doplňující informace
Unikátní světový koncept kavárny aspretto můžete navštívit v přízemí budovy City Tower.Tento mezinárodní koncept nabízí 100% Fair Trade a BIO kávu včetně exotických čajů NUMI.V kavárně se můžete rovněž občerstviv nabídkou doplňkového prodeje v podobě domácích koláčů, ovocných či zeleninových salátů či si můžete pochutnat na zapečených toastech či pannini. Veškerá nabídka je vlastní výroby, což Vám zaručuje čerstvost používaných surovin.V doplňkovém prodeji si můžete zakoupit i výrobky Fair Trade - čokolády, tyčinky a jiné.Těšíme se na Vaši návštěvu!
Galerie

Žádná galerie není k dispozici.

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jan Srnec

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Tradiční Kanadské poutine s restovanou cibulkou

potine1-jpg_10-12-2019_16-12-05.jpg

Zažij Kanadu

4 porce

8 velkých brambor (typ A)
2 balení sýru parenica
300ml hovězího vývaru
300ml kuřecího vývaru
2 čl bramborového škrobu
200g uzeného vepřového boku
1 pl hladké mouky
2 pl       
másla 2           
Stroužky česneku              
Sůl              
Pepř              
Olej na smažení  


Postup

Brambory důkladně omyjte, a i se slupkou nakrájejte na hranolky široké asi 1,5x1,5cm. Špalíčky propláchněte ve studené vodě a poté je v čisté vodě nechte odstát. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a na středním ohni opékáme do zezlátnutí. Přidáme prolisovaný česnek, zalijeme kuřecím a hovězím vývarem a metličkou vymícháme dohladka. Jakmile se omáčka provaří, přidejte bramborový škrob rozmíchaný ve studené vodě a znovu přiveďte k varu. Dochuťte solí a pepřem. Na jiné pánvi orestujte dokřupava uzený bok nakrájený na kostičky. Brambory slijte a důkladně osušte. Smažte je v rozpáleném oleji, nejlépe nadvakrát. Zajistíte tak jejich křupavost. Hranolky servírujte na talíř, zalijte omáčkou, posypejte křupavou slaninou a kousky sýra. Dobrou chuť.