aspretto kavárna

Adresa
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4
Manažer
Jana Krejzová
Kontakty
Provozní doba
Otevírací doba7:30 – 17:00
Doplňující informace
Unikátní světový koncept kavárny aspretto můžete navštívit v přízemí budovy City Tower.Tento mezinárodní koncept nabízí 100% Fair Trade a BIO kávu včetně exotických čajů NUMI.V kavárně se můžete rovněž občerstviv nabídkou doplňkového prodeje v podobě domácích koláčů, ovocných či zeleninových salátů či si můžete pochutnat na zapečených toastech či pannini. Veškerá nabídka je vlastní výroby, což Vám zaručuje čerstvost používaných surovin.V doplňkovém prodeji si můžete zakoupit i výrobky Fair Trade - čokolády, tyčinky a jiné.Těšíme se na Vaši návštěvu!
Galerie

Žádná galerie není k dispozici.

Novinky

Točená zmrzlina UGO

1480721_201317036720462_577730854_n-jpg_12-07-2016_14-54-28.jpg

Od dnešního dne si v naší kavárně Aspretto můžete pochutnat na ovocné točené zmrzlině ..

Vitality

7-jpg_19-12-2011_15-20-05.jpg
Udělejte i Vy něco pro své zdraví a vyzkoušejte Vitality!

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto7:30 – 17:00

Naše recepty a zajímavosti

Podzimní houbová smaženice

houby_pp-jpg_07-09-2016_16-55-59.jpg

Houbová klasika, která nesmí chybět

Ingredience na přípravu pro 4 porce:
500 g houby
máslo
kmín
pepř
sůl
1 lžička citrónová šťávy
1 smetana (zakysaná)
1 lžíce mouka (hladká)
1 cibule (malá)
1 kostka bujón (masox)
Postup přípravy
Houby pokapeme je citrónovou šťávou a osolíme. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme pokrájenou cibuli a mírně ji osmahneme. K cibuli přidáme houby, koření a dusíme do změknutí. Občas podléváme vodou. Do omáčky rozdrobíme kostku masoxu a zamícháme. Když jsou houby měkké, rozmícháme mouku ve smetaně a směs vlijeme do omáčky. Smaženici necháme ještě pár minut mírně povařit. K této omáčce můžeme jako přílohu podávat pečivo, brambory nebo rýži.
Přejeme dobrou chuť!