Vaše náměty

Váš e-mail nebude zobrazen, slouží pouze pro možnost odpovědět Vám.
Váš návrh/FAQ bude na stránkách zobrazen po doplnění odpovědi a odsouhlasení obsahu.

Váš e-mail:
Vaše jméno:
Předmět:
Nechajte prázdne
Váš námět/FAQ:
Kontrolní kód:
  1. Dobrý den, poslední dobou je stále větší problém najít volné místo k obědu. Hodně lidí po dojedení sedí dál u stolu dlouhé minuty a kecá a zabírá tak místo. Bylo by možné někde viditelně umístit nějaké cedulky s nějakou slušnou formulací prosby, aby lidé po dojedení uvolnili místa a umožnili se najíst dalším? Děkuji, AD

    • Dobrý den, děkujeme za připomínku, ale jelikož si do restaurace chodí i cizí zákazníci ohřívat obědy do mikrovlnky, nemáme moc pravomocí s tím něco udělat.
      Děkujeme za pochopení a jsme s pozdravem
      Jana Krejzová


       

  2. Dnešní řízek byl tragický. Vysušený, tenký, salát bez chuti a bez zeleniny. Za 109 Kč fakt tristní. Již si ho nedám.

    • Dobrý den pane Dvořáku,
      předem bych se ráda omluvila za pozdní reakci na Vaši připomínku. 
      Je mi  opravdu líto, že vám oběd tolik nechutnal, proto dovolte , abych vám jako kompenzaci nabídla poukaz na oběd zdarma dle vašeho výběru.
      Ještě jednou se omlouvám a děkuji za váš názor.
      S pozdravem a přáním hezkého dne

      Jana Krejzová

  3. Dobrý den, bylo by možné u menu zobrazovat alespoň orientační hodnotu jídel? Nebo bych uvítala možnost vidět ji v menu na internetu. Děkuji Petra Staňková

    • Dobrý den, v současnosti začínáme pracovat na nutričních hodnotách, které bychom rádi uváděli u všech jídel. Předpokládáme,  že toto bude možné od nového roku 2017. Děkuji a hezký den. ¨Jana Krejzová

  4. Dobrý den, proč jste úplně přestali vařit sladká jídla k obědu? Vždy byly 2x týdně a již jsem je neviděla ani nepamatuji. Je sezona jahod a zadne jahodove knedlíky nemáte v nabídce. Ani buchtičky se šodou, šišky s mákem, buchty, nákypy atd... Proč? Můžete jídla vrátit?

    • Dobrý den paní Černá, nehledě na Váš dotaz plánuji obnovit nabídku sladkých jídel, pro začátek jednou týdně. Příští týden zahájíme bavorskými vdolečky. Pěkný den Jaromír Kubaljak manažer restaurace

  5. Dobrý den, občas se stává, že je polévka tak horká, že se nedá jíst. Čekáním na vychladnutí však vychladne i jídlo. Dá se s tím něco udělat? Děkuji. Pepa

    • Dobrý den,
      děkuji Vám za zpětnou vazbu.Polévku budeme nastavovat na nižší teplotní stupeň.
      Hezký den,
      Jaroslav Kubec

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jan Srnec

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Tradiční Kanadské poutine s restovanou cibulkou

potine1-jpg_10-12-2019_16-12-05.jpg

Zažij Kanadu

4 porce

8 velkých brambor (typ A)
2 balení sýru parenica
300ml hovězího vývaru
300ml kuřecího vývaru
2 čl bramborového škrobu
200g uzeného vepřového boku
1 pl hladké mouky
2 pl       
másla 2           
Stroužky česneku              
Sůl              
Pepř              
Olej na smažení  


Postup

Brambory důkladně omyjte, a i se slupkou nakrájejte na hranolky široké asi 1,5x1,5cm. Špalíčky propláchněte ve studené vodě a poté je v čisté vodě nechte odstát. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a na středním ohni opékáme do zezlátnutí. Přidáme prolisovaný česnek, zalijeme kuřecím a hovězím vývarem a metličkou vymícháme dohladka. Jakmile se omáčka provaří, přidejte bramborový škrob rozmíchaný ve studené vodě a znovu přiveďte k varu. Dochuťte solí a pepřem. Na jiné pánvi orestujte dokřupava uzený bok nakrájený na kostičky. Brambory slijte a důkladně osušte. Smažte je v rozpáleném oleji, nejlépe nadvakrát. Zajistíte tak jejich křupavost. Hranolky servírujte na talíř, zalijte omáčkou, posypejte křupavou slaninou a kousky sýra. Dobrou chuť.