Zrušení vzorků pokrmů

Zrušení vzorků pokrmů v restauraci od 1. 9.

zruseni_vzorku-jpg_20-08-2018_20-50-59.jpg

Vážení zákazníci, dovolte nám informovat vás, že od 1. 9. přistupujeme ke zrušení vzorků pokrmů na každém výdejním místě v restauraci Moment to eat by Sodexo. Důvodem je snížení potravinového plýtvání v rámci našeho celosvětového programu The Better Tomorrow Plan 2025 a organizace Stop Hunger.  Děkujeme za pochopení. Vaše Sodexo

Novinky

Simply to go

stg2-jpg_01-08-2015_10-05-46.jpg
Značka Simply to go cílí na mladou generaci a spotřebitele, kteří očekávají rychlé, ..

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Luboš Kraus

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto Po - Čt7:30 – 17:00
kavárna Aspretto - Pá7:30 – 16:00

Naše recepty a zajímavosti

Losos grilovaný v papilotě

cervenec-jpg_15-04-2019_16-15-34.jpg

Pro letní dny

Suroviny:
4 filety losos bez kůže
1 cuketa
4 větvičky cherry rajčátek
150g zelených fazolek, očištěných
1 červená cibule na klínky 
1 jarní cibulka na špalíčky
1 citron na plátky
Olivový olej
Čerstvý tymián
Čerstvá petrželka
Čerstvý estragon
Sůl
Pepř

Postup:
Troubu předehřejte na 210°C. Porce lososa osolte a opepřete. Na velké čtverce pečícího papíru rozdělte zeleninu, osolte ji, doprostřed vždy usaďte plátek lososa. Na něj položte plátek citronu a bylinky a zakápněte olivovým olejem. Balíčky uzavřete, aby dobře těsnily. Přesuňte je na plech a vložte do vyhřáté trouby. Pečte 15-20 minut. Podávejte v papíru, s čerstvým chlebem nebo opečenými brambory.

Dobrou chuť!