Akce

RESPERANTO

resperanto_sodexo-jpg_25-10-2016_09-40-10.jpg
Donáška občerstvení až do kanceláře
Využijte objednávky občerstvení přímo do Vaší kanceláře přes aplikaci Resperanto.

Novinky

204_mg_6481_catering-jpg_09-09-2015_11-16-59.jpg
z naší restaurace City Tower
Vážení zákazníci, dovolte nám představit novinky z naší restaurace City Tower:

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.

Bezlepkové jídlo

lepek-symbol-jpg-jpg_26-05-2014_09-57-14.jpg
Každý den jedno jídlo bez lepku
Vážení zákazníci, věděli jste, že si u nás můžete každý den vybrat alespoň jedno jídlo bez lepku?


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Neděle 22. 01. 2017

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Točená zmrzlina UGO

1480721_201317036720462_577730854_n-jpg_12-07-2016_14-54-28.jpg

Od dnešního dne si v naší kavárně Aspretto můžete pochutnat na ovocné točené zmrzlině ..

Vitality

7-jpg_19-12-2011_15-20-05.jpg
Udělejte i Vy něco pro své zdraví a vyzkoušejte Vitality!

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto7:30 – 17:00

Naše recepty a zajímavosti

Libanonské cizrnové ragú s hlívou ústřičnou a sušenými rajčaty

cizrna-20recept-20maroko-jpg_03-01-2017_10-30-37.jpg

Libanonské cizrnové ragú s hlívou ústřičnou a sušenými rajčaty

Suroviny: cizrna, rozmarýn, česnek, hlíva ústřičná, cibule, jarní cibulka, pepř, sušená rajčata, rajčatový protlak, cizrna, olej, sůl Příprava: Na oleji orestujeme cibuli, česnek a hlívu ústřičnou. Ochutíme solí, pepřem a rozmarýnem. Přidáme rajčatový protlak, lehce podlijeme, podusíme a nakonec přidáme nasekanou jarní cibulku a nakrájená sušená rajčata. Smícháme s vařenou cizrnou a podáváme.