Akce

RESPERANTO

resperanto_sodexo-jpg_15-04-2016_14-35-57.jpg
Donáška občerstvení až do kanceláře
Využijte objednávky občerstvení přímo do Vaší kanceláře přes aplikaci Resperanto.

Novinky

204_mg_6481_catering-jpg_09-09-2015_11-16-59.jpg
z naší restaurace City Tower
Vážení zákazníci, dovolte nám představit novinky z naší restaurace City Tower:

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.

Bezlepkové jídlo

lepek-symbol-jpg-jpg_26-05-2014_09-57-14.jpg
Každý den jedno jídlo bez lepku
Vážení zákazníci, věděli jste, že si u nás můžete každý den vybrat alespoň jedno jídlo bez lepku?


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Úterý 26. 07. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Drůbeží vývar s drobením
20 Kč

Přesnídávková polévka Bramborová polévka
25 Kč

Menu 1 120g Hovězí maso v rajské omáčce, houskový knedlík / těstoviny
90 Kč

Menu 2 350g Kapustový karbanátek, vařené brambory
85 Kč

Menu 5 350g Špagety Carbonara
93 Kč

Menu 6 150g Kuřecí steak se slaninou a sázeným vejcem, bramborové hranolky
119 Kč

Klasika 120g Přírodní kuřecí plátek s hráškovou rýží
83 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Točená zmrzlina UGO

1480721_201317036720462_577730854_n-jpg_12-07-2016_14-54-28.jpg

Od dnešního dne si u nás můžete pochutnat na ovocné točené zmrzlině UGO. Zmrzliny jsou ..

Vitality

7-jpg_19-12-2011_15-20-05.jpg
Udělejte i Vy něco pro své zdraví a vyzkoušejte Vitality!

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto7:30 – 17:00

Naše recepty a zajímavosti

Lehké letní grilování

brv5d2eaa_profimedia_0183289547-jpg_08-07-2016_13-38-40.jpg

Grilovat můžete i lehce a zároveň chutně

Suroviny na 4-5 porcí krůtího masa:1 kg krůtích prsou, 2 dl kvalitní sojové omáčky,  0,5 dl rýžového octa, 1 lžíce solamylu, na špičku nože koření pěti vůní. pepř podle chuti
Na salát:
4 - 5 salátových okurek. 0,5 dl rýžového octa, sůl, pepř podle chuti
Postup:1. Krůtí prsa rozkrájíme na co nedelší nudličky o šířce  asi 2 x 2 cm, vložíme do mísy a zalijeme sojovou omáčkou a rýžovým octem a promícháme, pomalu zapracováváme solamyl a koření tak, aby marináda stále zůstala tekutá.
Necháme alespoň 2 hodiny ( přes noc) marinovat.2. Nachystáme si špejle (nejlépe grilovací s ostrým hrotem), které namočíme na chvíli do vody. Na každou špejli napichujeme jeden proužek marinovaného krůtího prsa tak, jako bychom ho špejlí protkávali.3. Grilujeme na rozpáleném roštu asi 4 minuty z každé strany. Maso už nedosolujeme (sojová omáčka je slaná dost). Pokud je potřeba, je možné přisolit koncem grilování.4. Sundáme z roštu a servírujeme i se špejlí, ze které můžeme maso pohodlně ukusovat.5. V mezičase si můžeme připravit salát: okurku oloupeme škrabkou, slupky vyhodíme, okurku dále škrábeme škrabkou na uzoučké proužky a vkládáme do mísy. Přoužky zalijeme rýžovým octem naředěným trochou studené vody, osolíme, opepříme.