Akce

RESPERANTO

resperanto_sodexo-jpg_25-10-2016_09-40-10.jpg
Donáška občerstvení až do kanceláře
Využijte objednávky občerstvení přímo do Vaší kanceláře přes aplikaci Resperanto.

Novinky

204_mg_6481_catering-jpg_09-09-2015_11-16-59.jpg
z naší restaurace City Tower
Vážení zákazníci, dovolte nám představit novinky z naší restaurace City Tower:

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.

Bezlepkové jídlo

lepek-symbol-jpg-jpg_26-05-2014_09-57-14.jpg
Každý den jedno jídlo bez lepku
Vážení zákazníci, věděli jste, že si u nás můžete každý den vybrat alespoň jedno jídlo bez lepku?


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pátek 09. 12. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka Slepičí s játrovou rýží
20 Kč

Přesnídávková polévka Krkonošské kyselo
25 Kč

Menu 1 120g Masová směs Flamendr, rýže / bramboráčky
90 Kč

Menu 2 350g Květákový mozeček, vařený brambor
85 Kč

Menu 5 350g Špagety Aglio olio e peperoncino
89 Kč

Menu 6 150g Roštěná na grilu s americkým bramborem a česnekovým dipem
125 Kč

Grill Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka
95 Kč

Food Market 100g Vepřové medailonky zapečené se sýrem, rýže, dušená zelenina
28,50 Kč

Food Market 100g Kuřecí maso v piri piri omáčce
28,50 Kč

Klasika 120g Čočka na kyselo, uzená krkovička nebo vejce, okurka
85 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Točená zmrzlina UGO

1480721_201317036720462_577730854_n-jpg_12-07-2016_14-54-28.jpg

Od dnešního dne si v naší kavárně Aspretto můžete pochutnat na ovocné točené zmrzlině ..

Vitality

7-jpg_19-12-2011_15-20-05.jpg
Udělejte i Vy něco pro své zdraví a vyzkoušejte Vitality!

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto7:30 – 17:00

Naše recepty a zajímavosti

Zimní polévka minestrone s bylinkovými krutony

minestrone-jpg_15-11-2016_10-28-55.jpg

Teplá verze italské polévky

Ingredience na polévku 
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 cibule, nakrájená nadrobno
    • 100 g anglické slaniny, na kostičky
    • 2 velké mrkve, nakrájené na ‚čtvrtplátky‘
    • 2 řapíky celeru, nakrájené nadrobno
    • 1 brambora, nakrájená na kostičky
    • 2 stroužky česneku, drceného
    • 400g konzerva krájených rajčat
    • 1 l zeleninového vývaru
    • 2 lžičky sekaných šalvějových lístků nebo 1 lžička sušených
    • pár zelných listů, nakrájených na nudličky
    • 400g konzerva fazolí cannellini nebo jiných drobných bílých fazolí
    • mořská sůl
    • hrst sekané hladkolisté petrželky

Na krutony

    • 4 krajíce bílého chleba (např. toustového)
    • 3 lžíce olivového oleje
    • 1 lžíce bazalkového pesta

1. V hrnci rozehřejte olej a asi pět minut na něm do světle zlaté barvy opékejte cibuli a slaninu. Vsypte mrkev, řapíkatý celer, brambory a česnek. Dobře promíchejte a opékejte společně ještě pár minut.

2 .Přidejte rajčata, vývar a šalvěj. Přiveďte k varu a občas zamíchejte. Ztlumte a nechte částečně přiklopené bublat asi půl hodiny, zhruba v polovině vaření přidejte zelí. Nakonec přimíchejte scezené a propláchnuté fazole a petrželku; případně dosolte.

3 .Na krutony pokrájejte chleba na asi dvoucentimetrové kostičky. V široké zapékací nádobě je důkladně promíchejte se směsí oleje a pesta. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi deset minut dokřupava. Podávejte k polévce. 
Dobrou chuť!