Akce

Menu na dnešní den - foto

pixmac000074675405-jpg_23-01-2012_08-07-20.jpg
Menu na dnešní den - foto
Menu na dnešní den - foto

RESPERANTO

resperanto_sodexo-jpg_15-04-2016_14-35-57.jpg
Donáška občerstvení až do kanceláře
Využijte objednávky občerstvení přímo do Vaší kanceláře přes aplikaci Resperanto.

Novinky

204_mg_6481_catering-jpg_09-09-2015_11-16-59.jpg
z naší restaurace City Tower
Vážení zákazníci, dovolte nám představit novinky z naší restaurace City Tower:

Z lásky k české kuchyni

12_sx_zlkck_infoznaceni_400x300-jpg_31-07-2015_13-56-07.jpg
Poctivá česká kuchyně je pro nás prioritou!
Koncept Z lásky k české kuchyni ctí: tradiční české receptury, poctivé vaření od základu a ruční zpracování, kuchaře odborníky na českou gastronomii, důraz na čerstvé a kvalitní suroviny s českým původem.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Sobota 02. 07. 2016

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Vitality

7-jpg_19-12-2011_15-20-05.jpg
Udělejte i Vy něco pro své zdraví a vyzkoušejte Vitality!

Aspretto

12_sx_aspretto_leaflet_a4_2ks-jpg_02-08-2012_09-53-18-jpg_01-08-2015_09-54-48.jpg
Káva a čaje aspretto a řada dalších výrobků v našich kavárnách pocházejí z Fair Trade ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Krejzová

T: 222533912
E: provoz.citytower.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

restaurace8:00 – 16:30
kavárna aspretto7:30 – 17:00

Naše recepty a zajímavosti

Pstruh po mlynářsku

pstruzi-na-ledu_rybarstvi-kolar_zdroj-123rf_cz_1-e1417812241959-jpg_08-06-2016_13-35-44.jpg

Nápad na lehký nedělní oběd

Připravíme si na 4 porce: 2 kusy čerstvého pstruha,  3 polévkové lžíce oleje, 1 citron mouka Na ozdobení: 1 plátek citronu 70 g opražených mandlí, nasekaných na plátky (pražíme v troubě dozlatova při 180 °C) 80g másla, 1 polévková lžíce petrželky, sůl, mouka. Postup: Pstruha osolíme zevnitř i na povrchu, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do mouky. Rozpálíme olej, pstruha do něj vložíme a na mírném plameni smažíme z obou stran (celkem asi 1 minutu), přitom jej podléváme výpekem. Pstruha poté pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 10 minut. Ve zbylém výpeku rozpustíme máslo, necháme lehce zhnědnout a přidáme opražené mandle. Pstruha podáváme s petrželkovými bramborami a hlávkovým salátem,
Dobrou chuť.